Tavasz, hó, és az Esküvő Classic magazin legújabb fotózása!

Written by on 2017-05-16 in Esküvői grafika, Esküvői grafika válogatás, Esküvői meghívó válogatás, Esküvői meghívók, Menükártya, Ültetési rend, Ültetőkártya - Tavasz, hó, és az Esküvő Classic magazin legújabb fotózása! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

 

Az Esküvő Classic magazin fotózása idén épp a téli tavasz napjára esett, amikor országszerte leszakadt a hó. Hát így érkeztünk meg, ázva, fázva a La Guna étteremben tartott fotózásra, de a készülődés és a hangulat hamar elfeledtette velünk az időjárás tréfálkozását.

Bele is vetettük magunkat a munkába és készültek a tavaszi hangulatú asztalok, csodás virágkompozíciókkal, helyes dekor elemekkel,  persze a Wedding Design saját grafikáival kiegészülve.

Az első asztal grafikáival már találkozhattatok a Wedding Pop-up bazáron, de akkor egy egészen más, bohém, buja környezetben helyeztük el őket. Most viszont egy romantikus, letisztult hangulatba csöppentek, ahol szintén helyt álltak. Ebből is jól látszik, egy-egy grafikát mennyi féle stílusba be lehet építeni.

A következő asztalt a pillangók uralták. Itt már kicsit karakteresebb az összkép a barna székektől és az asztalon lévő kalitka hatású gyertyatartóktól:

Majd egy kis Provance-ot idéző hangulat, lila virágkompozícióval, sok-sok fa kiegészítővel és néhány helyes grafikával:

Az esküvői grafikai termékek a Wedding Design készítette, amire itt tudsz ajánlatot kérni!

Comments are closed.