Magyar-olasz vegyes házasság, avagy szerelem határok nélkül

Written by on 2011-04-19 in Az összes bejegyzésünk, Esküvői grafika, Esküvői meghívók - Magyar-olasz vegyes házasság, avagy szerelem határok nélkül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az elmúlt hetekben rengeteg meghívó terven dolgoztunk, és elfogultság nélkül állíthatom, hogy az egyik legbájosabb és legegyedibb terv az, amit most megmutatok, melyet Eszter és Stefano esküvői meghívójának borítójára terveztünk meg.

A színvilággal kapcsolatos kérés a zöld és a lila volt, ami elsőre nem egy mindennapi párosítás, és okozott is némi fejtörést, hogyan oldjuk meg, hogy ne legyen sok(k).

Amióta elkészült Magdinak a világtérképes, pitypangos esküvői meghívója, azóta meglehetősen megnőtt a hasonló jellegű kéréseknek a száma, azaz a térképek megjelenítésének igénye. Ha a pár egyik tagja külföldi, akkor mindenképpen jópofa ötlet és számtalan kiaknázatlan ötletet rejt még magában a dolog: rengeteget lehet használni a térkép motívumot anélkül, hogy önmagunkat ismételnénk.

Eszterék meghívója is egészen különleges lett:

Zöld lila esküvői meghívó, magyar olasz esküvőre

Hogy tetszik? :)

Ha nem lenne a pici képen egyértelmű, a gólya is megérkezett már olasz földre, sőt, két picit is vitt már ennek a családnak, úgyhogy épp itt az ideje, hogy a szülők hivatalosan is összekössék az életüket, amihez mi innen is nagyon sok boldogságot kívánunk! :)

Comments are closed.