Esküvő télen – avagy mit viseljen a menyasszony a ruhája felett?

Written by on 2009-02-05 in Az összes bejegyzésünk, Esküvői asztaldíszek, Esküvői dekoráció, Esküvői grafika, Esküvői meghívók, Esküvői torta, Köszönőajándék, Menyasszonyi csokrok, Menyasszonyi ruha, Ültetőkártya - Esküvő télen – avagy mit viseljen a menyasszony a ruhája felett? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A téli esküvő sokkal több szervezési kérdést vet fel, mint a jó időben rendezett társai. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a tél csodás évszak és megvan a maga romantikája, különösen, ha havas körülöttünk a táj. Használjuk ki a lehetőséget és merítsünk inspirációt környezetünkből! Íme egy montázs téli hangulatú képekből:

Nem könnyű megtalálni a megfelelő kabátot vagy bundát, ami tökéletes harmóniát alkot esküvői ruhánkkal. Méltó kiegészítőnk lehet ilyen kivételes alkalommal egy valódi szőrme kabátka, melyet kölcsönözhetünk, de ha igazán különlegeset és egyedit szeretnénk, akkor meg is varrathatjuk. Ahogy a következő képen is látszik, szép megoldás, ha az esküvői ruhánk stílusa visszaköszön a bunda díszítésén is.

Fekete és fehér tematikájú esküvőkről a későbbiekben részletesen is írunk külön bejegyzést.

Comments are closed.