Erdei hangulatú esküvői dekoráció

Erdei esküvőből már mutattam nektek párat, most következzen egy újabb. Enyhén őszi hangulatot adtak ennek a mennyegzőnek a színei, ugyanis sárga és a narancs őszies árnyalatai, a piros és a zöld volt a meghatázoró.

Vicces, hogy a köszönetajándékokat nem variálták túl, ugyanis azok kis kekszek voltak. Viszont amit nagyon ötletesnek találok, az a poháralátét, amire az esküvő részletei vannak rányomva.

A vacsora helyszínének a dekorációja nagyon tetszik. Jól hozza az erdei hangulatot a fatörzsekkel és a száraz ágakkal, az őszi termésekkel. Egy Magyarországon nem jellemző elem ezen az esküvőn is megfigyelhető. Mégpedig az, hogy a díszekben nem használnak semmilyen “tömítő” zöldet. Ezt nem hiszem hogy azzal kellene magyarázni, hogy több a pénz vagy egyéb közhelyekkel. Ötletekkel, különleges kiegészítőkkel nagyon jól el lehet takarni azokat a részeket, amiket nem szeretnénk hogy látszódjanak, és ezek nem feltétlenül kerülnek többe. Nem kell mindig rezgőhöz és mindenféle levelekhez nyúlni takarás esetén.

vőlegény kitűző menyasszonyi csokor esküvői torta esküvői dekoráció esküvői asztaldísz , volegeny kituzo ultetokartya menyasszonyi csokrok koszoruslany csokrok eskuvoi torta eskuvoi asztaldiszek eskuvo

Forrás: Waterlily Pond Floral Design

Comments are closed.